Selecteer een pagina

Merkwaardig motief per maand

Op 1 februari 2015 is gestart: MerkWaardig Motief per Maand. Elke maand verschijnt het patroon van een motief op onze website. Daarnaast worden de motieven in ons tijdschrift afgedrukt, zodat ook leden die geen toegang hebben tot internet aan MerkWaardig Motief per Maand kunnen deelnemen. Alle motieven vormen samen een merklap in een jaar.

Beleef plezier aan het borduren van een project waarvan u nog niet weet wat het gaat worden. Kies eens een kleur die u anders nooit gebruikt. Wees niet bang dat het fout gaat. Van proberen kunt u leren.
In de Facebookgroep Merkwaardig Motief per Maand kunt u de vorderingen van andere borduursters/-ders volgen of foto’s van uw eigen lap plaatsen.

Veel plezier en succes ermee.
De MMM-commissie van 2020: Yvonne Koning, Annemarie van Walsum en Erna Merema

 

Motief per Maand april 2021

Motief per Maand april 2021

MerkWaardig Motief per Maand april 2021 Deze maand borduren we de rand om het raster. We hebben gekozen voor het MerkWaardig-randje dat ook het tijdschrift siert, maar u kunt natuurlijk ook een eigen randje kiezen. Houdt er dan rekening mee dat het patroon uitgaat van...

Lees meer
Motief per Maand maart 2021

Motief per Maand maart 2021

MerkWaardig Motief per Maand maart 2021 Ook in 2021 gaan we weer door met MerkWaardig Motief per Maand. Deze keer hebben we ons laten inspireren door het Ganzenbordspel.In de eerste aflevering krijgt u het raster voor het spel. In de volgende afleveringen volgen een...

Lees meer